بسته بندی عسل بایدها و نبایدها
عسل یک ماده غذایی بسیار مقوی و سرشار از انرژی بوده و تنها ماده غذایی غیر قابل فساد است. و یکی از دلایل خاص بودن طراحی بسته بندی عسل همین موضوع فاسد نشدن آن است. این ماده غذایی در انواع مختلفی تهیه شده و به فروش می رسد.
اغلب افراد جامعه فکر می کنند کالا و بسته بندی آن دو بخش جدا از هم هستند و کالا مصرف می شود و بسته بندی آن نوعی زباله است که باید دور ریخته شود در حالی که این گونه نیست.طبق تحقیقات انجام شده بسته بندی هوشمندانه کالاها افزایش فروش محصولات را به دنبال دارد. ظرف عسل یک نمونه از این گونه بسته بندی هاست.
یکی از مهمترین عوامل جذب مشتری، بسته بندی عسل، رنگ بسته بندی و قالب و فرم خاص بسته بندی است.به عنوان مثال شکل شش ضلعی ظرف عسل که الگویی از لانه زنبور است و تعبیه قاشق عسل داخل ظرف زیبایی آن را دو چندان می کند.
رعایت چه نکاتی در خصوص بسته بندی الزامی است؟
رعایت یکی سری از نکات کلی در زمان بسته بندی محصولات الزامی هستند با این حال برخی از شرایط نیز اختصاصی بوده و به نوع کالا مربوط می گردند. در زمان بسته بندی عسل به شرایط ذیل دقت نمایید:
– جعبه مقوایی باید محکم بوده و تحمل وزن عسل را داشته باشد.
– رنگ بسته بندی مقوایی باید علائوه بر جذابیت، استانداردهای لازم در زمینه عرضه این محصول را داشته باشد.
– در نوعی از بسته بندی می توان قالبی را در نظر گرفت که رنگ و شفافیت عسل درون آن دیده شود.
– درج شرایط نگهداری از عسل می تواند کمک زیادی در مصرف عسل در بهترین شرایط به خریدار نماید.
در ادامه تعدادی از نمونه های بسته بندی عسل را با هم میبینیم:
طراحی گرافیک و بسته بندی 09123381563
- ۰۰/۰۷/۱۲